SQL Language


Training

In deze training leert men de SQL taal als algemene vraagtaal voor relationele databases om met behulp van deze taal queries te kunnen opstellen. Als RDBMS kan Microsoft SQL Server, MySQL of Oracle gebruikt worden. Deze training bevat vele voorbeelden en oefeningen.

Cursusduur

2 intensieve dagen.
Een normale trainingsdag is van 9:00 tot 16:00 uur. Een middag-avond training van 13:00 tot 20:00 uur is ook mogelijk.

Inhoud

  • Background
  • Select Statement
  • Scalar Functions
  • Sub Queries, Unions and Joins
  • DML: Insert, Update and Delete Statements
  • DDL: Create & Drop of Tables, Indexes and Views
  • Transactions
  • Optimize SQL

Voorkennis

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij enigszins inzicht hebben in de structuur van relationele databases (tabellen en kolommen).

Prijzen in-company training

De prijs voor een in-company (in-house) training in Nederland en België, op uw locatie, is afhankelijk van het aantal personen dat aan de training deelneemt.

Aantal deelnemers
Prijs
3
€ 2800,-
4
€ 3000,-
5
€ 3200,-
6
€ 3400,-
7
€ 3600,-
8
€ 3800,-
9
€ 4000,-
10
€ 4200,-
11
€ 4400,-
12
€ 4600,-

Naast bovengenoemde prijzen wordt er een bedrag voor reis- en eventuele verblijfkosten in rekening gebracht.

Deze in-company training kan op maat gemaakt worden door bijvoorbeeld de inhoud te combineren met andere trainingen of door juist een onderwerp te laten vervallen. Deze training kan ook in de middag-avond gegeven worden tegen een meerprijs van € 100,- per dag. Het door u beschikbaar gestelde trainingslokaal dient te beschikken over een HD-beamer of TV met een minimale resolutie van 1280 x 720 en een internetverbinding.

Benodigdheden in-company training

Op de computer/laptop van de deelnemers moet MySQL, Microsoft SQL Server (Express) of Oracle (Express) inclusief Client Tools geïnstalleerd zijn.

Prijzen small-group training

Bij een small-group training vindt de training plaats in ons kantoor in Asten. In onze eigen trainingsruimte kunnen wij de trainingen verzorgen voor 1 tot maximaal 4 deelnemers, mogelijk van verschillende bedrijven. Tijdens de training zal er voor u een heerlijke lunch geserveerd worden waarbij wij aan alle dieetwensen kunnen voldoen.

De prijs is € 650,- per persoon per dag.

Bij meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf is er een aangepaste prijs.
Voor deze 2-daagse training betekent dat:

Aantal deelnemers van hetzelfde bedrijf
Prijs
 
1
€ 1300,-
2
€ 2100,-
3
€ 2700,-
4
€ 3100,-

Benodigdheden small-group training

Bij small-group training staat er voor u een laptop klaar met daarop de benodigde software. Wilt u uw eigen laptop meenemen kijk dan hierboven bij 'Benodigdheden in-company training' voor de juiste specificaties.

Contact

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden klik dan hier of neem contact op met Reflection IT via telefoonnummer +31 (0)493-688810 of per mail training@reflectionit.nl.

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.