ASP.NET Web Forms AJAX


Training

AJAX (Asynchronous Javascript And XML) is op dit moment 'hot'. Het belangrijkste kenmerk van AJAX is dat scripts ervoor zorgen dat een webpagina aangepast kan worden zonder dat de volledige pagina opnieuw geladen hoeft te worden. Hierdoor worden zeer gebruiksvriendelijke interfaces mogelijk. Door AJAX werkt de website eigenlijk als een soort applicatie. Deze nieuwe techniek (AJAX) zorgt ervoor dat webapplicaties steeds interactiever worden. De grens tussen desktopsoftware en webapplicaties vervaagt hierdoor. Veel zogenaamde 'web 2.0' applicaties maken gebruik van AJAX technieken.

In deze training leren we je de basisprincipes van het ontwikkelen van deze 'web 2.0' applicaties in ASP.NET 4.0 met behulp van Microsoft Visual Studio 2010

1 intensieve dag

Een normale trainingsdag is van 9:00 tot 16:00 uur. Een middag-avond training van 13:00 tot 20:00 uur is ook mogelijk.

Inhoud

  • ASP.NET AJAX Overview
  • Server-centric AJAX Application Model: ScriptManager, ScriptManagerProxy, UpdatePanel and Triggers, UpdateProgress, Timer
  • Client-centric AJAX Application Model: Calling WebSerives, PageMethods, JavaScript IntelliSense, Minifier, JSON, Debugging, The Microsoft AJAX Library (API, Javascript "Classes")
  • ASP.NET AJAX Control Toolkit: Controls, Extenders
  • jQuery introduction: syntax, animation, JSON and AJAX, jQuery Templates
  • Tips & Tricks

Voorkennis

Een gedegen voorkennis van C#, ASP.NET en Javascript is gewenst

Prijzen in-company training

De prijs voor een in-company (in-house) training in Nederland en België, op uw locatie, is afhankelijk van het aantal personen dat aan de training deelneemt.

Aantal deelnemers
Prijs
3
€ 1400,-
4
€ 1500,-
5
€ 1600,-
6
€ 1700,-
7
€ 1800,-
8
€ 1900,-
9
€ 2000,-
10
€ 2100,-

Naast bovengenoemde prijzen wordt er een bedrag voor reis- en eventuele verblijfkosten in rekening gebracht.

Deze in-company training kan op maat gemaakt worden door bijvoorbeeld de inhoud te combineren met andere trainingen of door juist een onderwerp te laten vervallen. Deze training kan ook in de middag-avond gegeven worden tegen een meerprijs van € 100,- per dag. Het door u beschikbaar gestelde trainingslokaal dient te beschikken over een HD-beamer/TV met een minimale resolutie van 1920 x 1080 en een internetverbinding.

Benodigdheden in-company training

Op de computer/laptop van de deelnemers moet minimaal Visual Studio 2010 inclusief SQL Server Express (of hoger) geïnstalleerd zijn.

Prijzen small-group training

Bij een small-group training vindt de training plaats in ons kantoor in Asten. In onze eigen trainingsruimte kunnen wij de trainingen verzorgen voor 1 tot maximaal 4 deelnemers, mogelijk van verschillende bedrijven. Tijdens de training zal er voor u een heerlijke lunch geserveerd worden waarbij wij aan alle dieetwensen kunnen voldoen.

De prijs is € 650,- per persoon per dag.

Bij meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf is er een aangepaste prijs.
Voor deze één-daagse training betekent dat:

Aantal deelnemers van hetzelfde bedrijf
Prijs
 
1
€ 650,-
2
€ 1050,-
3
€ 1350,-
4
€ 1550,-

Benodigdheden small-group training

Bij small-group training brengt u uw eigen laptop mee. Indien u niet beschikt over een laptop kunnen wij deze tijdens de training voor u beschikbaar stellen tegen een meerprijs van € 50,- per laptop. Deze staat dan voor u klaar met daarop de benodigde software.

Op de computer/laptop van de deelnemers moet minimaal Visual Studio 2010 inclusief SQL Server Express (of hoger) geïnstalleerd zijn.

Contact

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden klik dan hier of neem contact op met Reflection IT via telefoonnummer +31 (0)493-688810 of per mail training@reflectionit.nl.

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.