Trainingen software development

 • In-Company (op uw locatie of online) & Small-Group trainingen
 • 49 trainingen
 • 275 reviews:  4,8 van 5

Onze Trainingen

De post HBO trainingen voor Software Development van Reflection IT zijn van hoog niveau, specialistisch en altijd actueel. We ontwikkelen en geven ze al sinds 2001. Op uw locatie in Nederland en in België, bij ons op kantoor in Asten of via een Virtual Classroom over de hele wereld. Tijdens de training krijgt u veel praktijkvoorbeelden, codevoorbeelden en demo's te zien. Die demo's kunt u ook na de training gebruiken, om zelf door te ontwikkelen of als startpunt voor een nieuwe toepassing. Opgaven zorgen ervoor dat u de lesstof meteen in de praktijk leert toepassen.

Na een goed gesprek vooraf krijgt u van ons een duidelijk opleidingsadvies met een heldere prijsopgave. Alle trainingen kunnen op maat gemaakt worden door bijvoorbeeld de inhoud te combineren met andere trainingen of door juist een onderwerp te laten vervallen. Hiermee kunnen we effectief maatwerk leveren afgestemd op uw wensen en ervaring.

De trainingen bieden we aan als In-Company training bij u op locatie, online als Virtual Classroom of als Small-Group training bij ons op kantoor. De training wordt gegeven in het Nederlands of Engels, het lesmateriaal is altijd Engelstalig.

De trainingstijden zijn doorgaans van 9.00 - 16.00 uur. In overleg kunnen trainingstijden aangepast worden.

In-Company training

Bij een In-Company training komt onze docent bij u op locatie de training verzorgen voor maximaal 12 deelnemers van uw organisatie. U zorgt voor een geschikte trainingsruimte met beamer/TV, laptops met benodigde software voor de deelnemers, internet en catering.

Deze training kan ook online gegeven worden.

Small-Group training

Bij een Small-Group training vindt de training plaats in ons kantoor in Asten. In onze eigen trainingsruimte kunnen wij de trainingen verzorgen voor 1 tot maximaal 3 deelnemers, mogelijk van verschillende organisaties. Tijdens de training zal er voor u een heerlijke lunch geserveerd worden waarbij wij aan alle dieetwensen kunnen voldoen. Ook bij 1 deelnemer gaat de training door.

Virtual Classroom

Bij een Virtual Classroom via Microsoft Teams hoeft u niet in het klaslokaal aanwezig te zijn. U ontvangt hetzelfde lesmateriaal, hebt contact met de mede-cursisten en de docent én doet u dezelfde oefeningen. Een combinatie met een In-Company training op uw locatie is ook mogelijk als niet iedereen aanwezig kan zijn.

Onze docenten en trainingen

Onze docenten zijn vakkundige trainers én inhoudelijk sterk omdat ze ook developers zijn. Ze kennen de actuele ontwikkelingen en veranderingen en delen die kennis graag. Ze besteden zowel aandacht aan de werking van het product als de theorie die erachter zitten. Ons lesmateriaal is altijd up-to-date, omdat we dit zelf ontwikkelen en onderhouden.

Integratie na de training

Omdat het echte leren en toepassen pas begint op de eigen werkplek, kunt u ook na de training nog met vragen bij onze docenten terecht. Stuur hen gerust een mail. 

Contact

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden?
Telefoonnummer: +31 (0)493-688810
E-mail: training@reflectionit.nl

Proud of our customers

 • Actemium
 • ASML
 • Besi
 • Maastricht University
 • Microsoft
 • Promexx
 • Sioux
 • Topic
 • Topicus

Get in touch

Met dit formulier kunt u informatie over een In-Company of Small-Group training aanvragen. U kunt in het bericht aangeven welke training u wilt, voor hoeveel personen, wanneer deze verzorgd moet worden en op welke locatie. Wij nemen vervolgens contact met u op.

U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer +31 (0)493-688810 of per mail training@reflectionit.nl.