Trainingen

overzicht

Alleen in-company trainingen

De post HBO trainingen voor Microsoft .NET van Reflection IT zijn van hoog niveau, specialistisch en altijd actueel. We ontwikkelen en geven ze al sinds 2001, in Nederland en in België. Dat doen we alleen in-company omdat we effectief maatwerk willen leveren. Na een goed gesprek krijgt u van ons een duidelijk opleidingsadvies met een heldere prijsopgave. Dan kunnen we van start.

Ons lesmateriaal

Wat Reflection IT bijzonder maakt, is ons lesmateriaal. Dat ontwikkelen we zelf. Het standaard Microsoft Official Curriculum (MOC) dat veel opleiders gebruiken, vinden we namelijk te beperkt. We passen ons lesmateriaal voor en na een training steeds aan. Want iedere opleidingsvraag is weer anders en iedere training levert nieuwe inzichten op. Die verwerken we meteen. Net als alle ontwikkelingen in softwaretechnologieën en toepassingen daarvan. We maken ons materiaal in het Engels en geven er in het Nederlands of Engels uitleg bij. Als cursist krijgt u natuurlijk al het materiaal mee naar huis. En een certificaat van deelname.

Onze docenten en trainingen

Onze docenten zijn vakkundige trainers én inhoudelijk sterk omdat ze ook developer zijn. Ze kennen de actuele ontwikkelingen en veranderingen en delen die kennis graag. Ze besteden zowel aandacht aan de werking van het product als de concepten die erachter zitten. U krijgt veel praktijkvoorbeelden, codevoorbeelden en demo's te zien. Die demo's kunt u ook na de training gebruiken, om zelf door te ontwikkelen of als startpunt voor een nieuwe toepassing. Opgaven zorgen ervoor dat u de lesstof meteen in de praktijk leert toepassen.

Integratie na de training

Omdat het echte leren en toepassen pas begint op de eigen werkplek, kunt u ook na de training nog met vragen bij onze docenten terecht. Stuur hen gerust een mail.

Zo zorgt Reflection IT voor de beste integratie van nieuwe kennis in uw praktijk.

Veel tevreden klanten

Reflection IT heeft veel tevreden klanten. Daar zijn we trots op. Wilt u weten wie dat zijn? Kijk dan eens op onze referentiepagina.

Contact

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden?

Bel ons: +31 (0)493-688810

Mail ons: training@reflectionit.nl