Async Programming in C# 5.0


Training

Multi Threading en Async Programming staat bij veel ontwikkelaars in het boekje als een van de moeilijkste onderwerpen uit het programmeren, ongeacht platform of programmeertaal. Om de rekenkracht van moderne multicoreprocessors te kunnen benutten, dient software gebruik te maken van multithreaded code. Het schrijven van dergelijke code is echter complex en tijdrovend, mede omdat bepaalde bugs die kunnen optreden lastig zijn te reproduceren.

In deze training leert u wat er nieuw is in C# 5.0 en het .NET Framework 4.x met betrekking tot threading. U leert optimaal gebruik maken van de multiple cores in onze machines.

Cursusduur

1 intensieve dag

Inhoud

  • Threading: Delegates, Timers, ThreadPool, Threads
  • Synchronization: Interlocked, lock statement, Monitor, Semaphore, Deadlocks, Lock-free coding
  • Task Parallel Library (TPL): Tasks and Tasks Scheduling, Parallel Constructs
  • Data Structures for Coordination
  • PLINQ
  • Debugging Parallel Apps
  • Cross Thread UI Access
  • C# 5.0 async & await: the pattern, cancellation, progress, async void, ConfigureAwait(), SemaphoreSlim
  • Async Examples

Voorkennis

Een gedegen kennis van C# 1.x, C# 2.0 (Generics), C# 3.0 en LINQ is vereist, bijvoorbeeld via de OOP with C#, C# 2.0 Upgrade, C# 3.0 Upgrade and LINQ trainingen.

Prijzen in-company training

De prijs voor een in-company (in-house, op uw locatie) training in Nederland en België is afhankelijk van het aantal personen dat aan de training deelneemt.

Aantal deelnemers
Prijs
3
€ 1400,-
4
€ 1500,-
5
€ 1600,-
6
€ 1700,-
7
€ 1800,-
8
€ 1900,-
9
€ 2000,-
10
€ 2100,-
11
€ 2200,-
12
€ 2300,-

Naast bovengenoemde prijzen wordt er een bedrag voor reis- en eventuele verblijfkosten in rekening gebracht.

Deze in-company training kan op maat gemaakt worden door bijvoorbeeld de inhoud te combineren met andere trainingen of door juist een onderwerp te laten vervallen. Deze training kan ook in de middag-avond gegeven worden tegen een meerprijs van € 100,- per dag. Het door u beschikbaar gestelde trainingslokaal moet beschikken over een HD-beamer of beeldscherm/TV (1280x720 of meer) en een internetverbinding.

Benodigdheden in-company training

Op de computer/laptop van de deelnemers moet Visual Studio 2012 of hoger geïnstalleerd zijn.

Prijzen small-group training

Bij een small-group training vindt de training plaats in ons kantoor in Asten. In onze eigen trainingsruimte kunnen wij de trainingen verzorgen voor 1 tot maximaal 4 deelnemers, mogelijk van verschillende bedrijven. Tijdens de training zal er voor u een heerlijke lunch geserveerd worden waarbij wij aan alle dieetwensen kunnen voldoen.

De prijs is € 650,- per persoon per dag.

Bij meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf is er een aangepaste prijs.
Voor deze één-daagse training betekent dat:

Aantal deelnemers van hetzelfde bedrijf
Prijs
 
1
€ 650,-
2
€ 1050,-
3
€ 1350,-
4
€ 1550,-

Benodigdheden small-group training

Bij small-group training staat er voor u een laptop klaar met daarop de benodigde software. Wilt u uw eigen laptop meenemen kijk dan hierboven bij 'Benodigdheden in-company training' voor de juiste specificaties.

Contact

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden klik dan hier of neem contact op met Reflection IT via telefoonnummer +31 (0)493-688810 of per mail training@reflectionit.nl.

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.