Object Oriented Programming with C#


Training

De basis van goed C# programmeren is niet alleen syntax maar vooral object georiënteerd programmeren (OOP). Dus niet alleen het hoe en wat maar ook het waarom. In deze C# introductie training leert men de OO concepten implementeren met behulp van C#. We maken kennis met Design Patterns en behandelen de belangrijkste C# en .NET implementaties. Tot slot delen we applicaties op in herbruikbare bouwstenen (assemblies).

5 intensieve dagen

Een normale trainingsdag is van 9:00 tot 16:00 uur. Een middag-avond training van 13:00 tot 20:00 uur is ook mogelijk.

Inhoud

  • Introduction .NET: Vision, What is .NET Framework and .NET Core, Visual Studio
  • C# Syntax: Datatypes, Operators, Statements, Iterations, Arrays, Enums, Debugging, Exception Handling.
  • OO/UML Concepts: Abstraction, Objects, Classes, Attributes, Methods, Encapsulation, Relationships (Association, Aggregation, Dependency, Multiplicity, Navigation, Inheritance, Multiple Inheritance ), Messages, Overriding, Overloading, Polymorphism, Method Binding, Abstract Classes and Methods, Constructors and Destructors, Class Variables and Methods, Packages, Interfaces
  • C# implementation of OO: Classes, Fields, Methods, Inheritance, Overriding, Overloading, Polymorphism, Method Binding, Structs
  • Ticket Office Labs: Traditional, OOP, Inheritance, Dynamic Binding, Interfaces, Interface Switching, Refactoring, Indexers
  • Design and Implementation Patterns: Singleton, Iterator (IEnumerable), Delegates, Observer (Events), Layering, Early Clean-up (IDisposable interface), Acquire-Execute-Release (using statement)
  • Code Reuse using Assemblies: Assemblies, OOPTraining Library, VB.NET Client + inheritance, GAC, Strong Names, Configuration, Versioning, Unit Testing, XML Documentation.
  • Modern C# Features: Reflection, Preprocessor Directives, Attributes, Operator Overloading, Generics, Nullable Types, Delegate Inference, Anonymous Methods & Lambda Expressions, Iterators, Partial Types 

Voorkennis

De deelnemers dienen ruime ervaring te hebben in het programmeren met een derde generatietaal, bijvoorbeeld: C, C++, Visual Basic 6.0, Delphi of Java. Kennis van object oriëntatie is niet noodzakelijk.

Prijzen in-company training vanaf 3 deelnemers

De prijs voor een in-company (in-house) training in Nederland en België, op uw locatie, is afhankelijk van het aantal personen dat aan de training deelneemt.

Aantal
deelnemers
Prijs per deelnemer
(afgerond)
Prijs bij dit
aantal deelenemers
3 € 2.500,- € 7500,-
4 € 2.000,- € 8000,-
5 € 1.700,- € 8500,-
6 € 1.500,- € 9000,-
7 € 1.357,- € 9500,-
8 € 1.250,- € 10000,-
9 € 1.167,- € 10500,-
10 € 1.100,- € 11000,-
11 € 1.100,- € 12100,-
12 € 1.100,- € 13200,-
13 € 1.100,- € 14300,-
14 € 1.100,- € 15400,-
15 € 1.100,- € 16500,-

Naast bovengenoemde prijzen wordt er een bedrag voor reiskosten in rekening gebracht en eventueel verblijfkosten.

Deze training kan op maat gemaakt worden door bijvoorbeeld de inhoud te combineren met andere trainingen of door juist een onderwerp te laten vervallen. Deze training kan ook in de middag-avond gegeven worden tegen een meerprijs van € 100,- per dag. Het door u beschikbaar gestelde trainingslokaal dient te beschikken over een HD-beamer/TV met een minimale resolutie van 1920 x 1080 en een internetverbinding.

Benodigdheden in-company training

Op de computer/laptop van de deelnemers moet Visual Studio 2019 of hoger geïnstalleerd zijn.

Prijzen small-group training

Bij een small-group training vindt de training plaats in ons kantoor in Asten. In onze eigen trainingsruimte kunnen wij de trainingen verzorgen voor 1 tot maximaal 4 deelnemers, mogelijk van verschillende bedrijven. Tijdens de training zal er voor u een heerlijke lunch geserveerd worden waarbij wij aan alle dieetwensen kunnen voldoen.

De prijs is € 650,- per persoon per dag.

Bij meerdere deelnemers van hetzelfde bedrijf is er een aangepaste prijs.
Voor deze 5-daagse training betekent dat:

Aantal deelnemers
van hetzelfde bedrijf
Prijs per deelnemer
(afgerond)
Prijs bij dit
aantal deelenemers
1 € 3250,- € 3250,-
2 € 2750,- € 5500,-
3 € 2375,- € 7125,-
4 € 2125,- € 8500,-

Benodigdheden small-group training

Bij small-group training brengt u uw eigen laptop mee. Indien u niet beschikt over een laptop kunnen wij deze tijdens de training voor u beschikbaar stellen tegen een meerprijs van € 50,- per laptop. Deze staat dan voor u klaar met daarop de benodigde software.

Op de computer/laptop van de deelnemers moet Visual Studio 2019 of hoger geïnstalleerd zijn.

Reviews

Niels Okker - PROMEXX - mei 2021

Leerzame training door een instructeur met veel verstand van zaken. Ondanks de grote hoeveelheid informatie, blijft de training door leuk door het aanstekelijke enthousiasme.

Emir - Pulse - juli 2021

Een leuke en open training. Getoonde theorie wordt meteen aangetoond met simpele voorbeelden. De labs zijn prikkelend. Ik kijk uit naar toekomstige trainingen.

Danny - Pulse - juli 2021

Laagdrempelig en goed te volgen cursus. Perfect voor een beginnend C# developer.

Savé - Pulse Business Solutions - juli 2021

Interessante en nuttige training die wordt gegeven door een ervaren en enthousiaste trainer die de stof op een boeiende manier (met veel humor) weet te brengen. Interactief met veel labs. Een aanrader!

Steve - Pulse - juli 2021

Goede training! Aan te raden voor de beginner maar ook voor de gevorderde C# developer die niet precies weet hoe het ook alweer zit (denk o.a. aan gevolgen voor performance). Fons staat boven de stof en heeft veel praktische tips voor het gebruik van Visual Studio. Echt een aanrader.

Rob - juli 2021

Leerzame 'instap' training. Goede uitleg van de basis termen en syntax. Enthousiast gebracht met duidelijk veel praktijk ervaring.

David SM - juli 2021

Een zeer interessante cursus voor developers die je maakt nadenken over ontwerp vóór programmeren en je geleidelijk de tools daarvoor aanreikt. De positieve energie en het enthousiasme van de trainer tijdens de training maken het zowel plezierig als leerzaam.

Remy - juli 2021

Goede training! Zeer goed te volgen, ook als je nog niet veel C# kennis hebt.

Bas - Pulse - juli 2021

Goede leermeester die Fons! Weet exact waar alle configuraties zijn en kan zeer goed schakelen. Geen vraag bleef onbeantwoord. Goede opbouw van het cursus materiaal en goed te volgen voor een beginnende C# ontwikkelaar.

Jos Litjens - Pulse Business Solutions - juli 2021

Een duidelijke, goed te volgen en goed opgebouwde training, gegeven door een trainer met passie, humor en enthousiasme voor C# en techniek. Aanrader voor de beginnende C# programmeur!

Daan Beusink - Material Handling Systems, Inc. - december 2021

Uitstekende cursus met originele en zeer fijne opbouw. De cursus neemt je mee terug in de tijd vanaf C# 1.0 en bouwt langzaam op tot de laatste standaard. Hierdoor wordt direct duidelijk wat er onder de motorkap zit en welke synthetische trucjes Microsoft gebruikt om veelgebruikte technieken zoals bijvoorbeeld LINQ te laten werken. Daarnaast leer je in de cursus hoe de concepten van OOP geïmplementeerd zijn in C# en hoe een aantal veelgebruikte design patterns het beste geïmplementeerd kunnen worden door optimaal gebruik te maken van de taal en het beschikbare .NET framework. Na ooit eerder een cursus gevolgd te hebben ter voorbereiding van het Microsoft Exam 483: Programming in C#, waar de focus meer lag op de Microsoft begrippen stampen, is deze cursus echt een verademing die alle puzzelstukjes op zijn plaats laten vallen. Daarnaast zijn de labs erg leuk om te maken en wordt er veel gewerkt met praktische voorbeelden. Korten, een grote aanrader.

Contact

Wilt u meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden klik dan hier of neem contact op met Reflection IT via telefoonnummer +31 (0)493-688810 of per mail training@reflectionit.nl.

Alle bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.